Feiten Namen Typen scheten Scheetplaatsen  

Er zijn vele soorten van scheten. Zo veel dat je een expert moet zijn om elke scheet die er is uitgebracht in deze wereld te erkennen.

De geluiden (Analus krachus bombastikus)
Onder het mannelijk geslacht wordt een scheet vaak gebruikt als een middel van communicatie en demonstratie van de macht, maar het heeft minder effectief op het vrouwelijke geslacht.

Sizzler
Een gemene snelle en stille vorm van flatulentie. Hij laat doorgaans een zeer intense geur. De Sizzler was in de Eerste Wereldoorlog als wapen gebruikt, maar is nu verboden. Volgens niet bevestigde informatie, is de Russische regering nog steeds bezig met een sekspop, die deze exacte geur verspreidt.

Het bestuur (of de Brettfart)
De Brettfart kan gemakkelijk worden herkend door zijn diep geluid. Deze zal haast niet herkend worden als deze naast een groot pijporgel wordt gelaten, omdat deze vrijwel geen geroosterd aroma's in de lucht laat.

Hete scheet (Brandfart)
Warme, snelle en stille scheten. Ze stinken meestal naar een mestgeur, maar stijgen door hun grote hitte snel. Ze doen degene die hem laat  pijn door hun tropische temperatuur in de kont spleet.

Stille scheet (analus kriechus hinterlistikus, ook bekend als "Schleicher")
Onderscheidt zich door zijn extreem lange levensduur. Je krijgt hem krijgt alleen maar weg als je 10 flessen luchtverfrisser spuit.

Scheet met een stuk grond gemarkeerd
Deze soort scheet is door zijn collega's vloeistof, de dunne darm gemarkeerd.

Scheet door lactose-intolerantie (The Converter)
Deze scheet zal herkend worden door zijn onaangename, penetrante geur. Deze ziekte is te herkennen aan een specifieke reactie: Zij ontkennen dat u hebt scheet gelaten.

De leverworst fart (analus lebawurstus)
Een scheet dat klinkt heel mooi (als je leverworst wilt), maar in de eindfase zorgt hij voor overlast. De scheet dankt zijn onmiskenbare stank door het eten van Gyros vlees.
Na het laten is onverdeelde aandacht gegarandeerd!
Zodra verdreven uit het lichaam, verspreidt deze zich snel in alle gebieden en blijft daar hangen als een nevel in de lucht. Nogmaals, deze scheet is net als de meeste scheten stiekem en stil. Helaas wordt hij met uitsterven bedreigd en daarom een ​​zeer gewenst onder de kenners.De Ei scheet (Latijn ovum flatus)
Typerend voor hem is zijn smerig en de verraderlijke aard Hij komt van diep verborgen uit de darm. Hij is een van het ras "ppffffffff". Het hoog-explosief gasmengsel zal zich snel verspreiden in alle richtingen. Zodra je hem hebt geroken, kan dit leiden tot cognitieve stoornissen en evenwichtsproblemen. Hij houdt niet erg lang stand. De ei-scheet is waarschijnlijk ontstaan, zoals de naam al doet vermoeden, door het eten van eieren. Het is echter nog niet bewezen. Door deskundigen, wordt hij ook wel Hansi (Holy-Shit-Amazing-Nosedestroyer-ontsteking) genoemd.

De rolstoelscheet (analus kriechus verfolgerus)
Deze scheet is heel gênant voor de persoon die hem liet. Je denkt dat je het kan verslaan, je zelf sneller dan de scheet bent, zodat niemand anders het merkte, maar hij trekt het langzaam, als een slechte geur van stinkende urine vlag na de achter hem.
Na ongeveer 20-30 meter, verliest het zijn effect. Hij is meestal erg laag en nauwelijks te horen maar kenmerkt zich door de geur.

Het schort (furzus cacatus)
Deze gevreesde Schort is een combinatie van poep en scheet. Dit is een kleine scheet en laat een ondraaglijke stank los die leidt tot de dood. Het schort kan niet voorkomen worden, elke persoon heeft ten minste één schortscheet in zijn leven.

De Königspudelscheet (Parijs analus Hiltonius stinkicus)
Hij is het perfecte huwelijk van "analus krachus bombastikus" en de "analus kriechus hinterlistikus". De geur en het volume is zo hevig dat zelfs de slapende wakker worden
Deze scheet is uiterst gevaarlijk in gesloten ruimten en kan leiden tot fart mucosale brandwonden en blindheid.
Hij kan gaten van enkele centimeters diep in de betonnen muren eten en blijft er voor jaren. De scheet draagt zo een een geur zo sterk dat deze enkel onschadelijk gemaakt kan worden door latere sanering en sloop van het puin. Dit effect treedt vaak op na het nuttigen van overvloedige goedkope bier, omdat de concrete moleculen en atomen mogelijk bier te combineren met de linker-en scheet molecules maakt deze scheet gehakt van de muren.

De geknetterde (analus Lufticus)
Bij hoge druk en strakke billen geeft deze scheet geknetter die brandt als de hel in de kont spleet en een scherpe slip markering achterlaat. Hij klinkt als een machinegeweer, hij stinkt en wordt veroorzaakt door Chili Con Carne (geen effect gegarandeerd).

Een hoog percentage scheet
Uiterst zeldzame vorm van een scheet. In deze scheet is er een zeer hoog percentage van geur.
In plaats van andere gevaarlijke scheten met dodelijke gevolgen is deze scheet niet gevaarlijk. Er wordt gezegd dat het hoge percentage helende krachten heeft. Hij is ook een van de overlevende ondanks het gebruik van deodorant.

Naar binnen kerende scheten (analus introvertus)
Innerlijke scheten wordt door veel mensen gelaten in bepaalde situaties (liften, servicebediening, etc.), maar kan leiden tot ernstige interne verwondingen, zoals hersenkneuzing leiden.
Het gebruik van naar binnen kerende scheten is dan ook absoluut af te raden. Te lang opbouwen in de darmen kan een  scheet-ontsteken door methaan aan de binnenkant veroorzaken. Dit is waarschijnlijk de reden voor spontane ontbranding.

Vochtige scheet
Een vochtige scheet is tegenwoordig bekend om de vloeibare gassen scheet in combinatie met verschillende vloeistoffen.
Het komt meestal voor na het vrijen maar ook na een overmatige inname van methaan goederen. De precieze redenen zijn nog onbekend, omdat onderzoekers wereldwijd nog steeds nadenken over dit verschijnsel.
Daarnaast zijn de natte scheten extreem brandbaar, daarom wordt het vrijgeven van die vochtige scheetdruppels, wat kan leiden tot grote natuurrampen afgeraden. voorzichtigheid is vereist.

Doppeltaktscheet (analus taktus)
De scheet is heel gebruikelijk en het klinkt eentonig, maar komt in twee delen uit de kont.
In combinatie met andere scheten (vooral Königspudelfart) kan het heel slecht einde.

De hardcore scheet (ra runzus Bangus)
Als intestinale winden voor enkele uren worden opgehouden, is dit het mogelijk om Analwindkracht vuurwerk te veroorzaken. Wanneer deze daarna wordt losgelaten in besloten ruimten is er een acuut gevaar voor het leven!De Rentnerscheet (schranzus Bonifatius)
De meest voorkomende bij oudere mensen " meestal met pensioen" wordt vooral gekenmerkt door haar doffe, maar toch hoge toon en kan ook door jongere mensen heel gemakkelijk na worden gebootst. Dit onderdrukt, samen met de charme totdat hij is niet meer waarneembaar is op de sluitspier en dan sluit dan gemakkelijk af. Het resulteert in winderigheid en klinkt alsof je 83 bent. De scheet is lui, saai en klinkt luid.

De Hirnscheet (Cerebrus Stinkus)
De Hirnscheet is geroemd door ongelukken die kunnen gebeuren wanneer meerdere scheten voorkomen over een langere periode. In plaats van de vaak gewenste hardcore scheet (Bangus runzus ra), is er een drukvereffening tussen de hoofd-en darmkanaal van het slachtoffer. Omdat geuren kunnen nu niet ontsnappen via het lichaam, zijn de produceerders vaak gestraft voor hun leven met hun eigen lichaam geuren.

De SaMoBiSche
Afkorting voor de beroemde zaterdag-ochtend bier-scheet, dat meestal aan het begin van het weekend na het drinken onstaat. De SaMoBiSchi moet niet worden onderschat, omdat hij zeer hoge windsnelheden heeft die kunnen oplopen tot 342,84 m / s bij 19 ° C buitentemperatuur. Dit wordt gecombineerd met de snelheid van het geluid en draagt ​​een zeer harde knal bij zich. Dit kan naar de hoeveelheid alcohol en de luchtvochtigheid variëren.

De Rohrer (analus röhrus maximus)
De Rohrer is een onderdeel van de orde van de klassieke scheet. Hij heeft een rijke, diepe geluid. De Rohrer komt meestal voor na het eten van bonen of linzen.

De tornado
Deze scheet is een van de zeldzaamste en wordt gevreesd door de Mexicanen. De tornado ontstaat wanneer de Mexicanen teveel Chili Con Carne eten. En scheet duurt zo lang totdat je niet meer kunt. Nadat de tornado voorbij is kun je door al de pijntjes niet meer op je kont zitten voor ten minste 3 dagen.

De Bassscheet (analus BANG BANG)
De sterke punten van Bassscheet liggen minder in geur maar in hetvolume. De Bassscheet produceert zo een diep geluid dat het scherm van de tafel afvalt in een aangrenzende kamer. Het gerucht gaat dat de Bassscheet is ontdenkt door het grote publiek door het gebruik van de Bassscheet in liedjes van Tokio HotelDe Ochtendscheet
Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met een klinkende scheet! Je hoeft er niet eens de lakens voor op te tillen !

De Dagelijkse Scheet
Deze scheet is voor elke gelegenheid. Hij stinkt niet al te erg, want het is maar een doordeweekse scheet. Zo eentje die je laat als je over straat loopt, en je wil hem voorzichtig laten ontsnappen ... maar pas op!

De Platte Scheet
Dit is de echte scheet van tijdens de schooljaren, als je grappen maakt met je vrienden. Je krijgt eerst een leuke bubble in je broek, en daarna een lichtbruine plek.

De Partyscheet
Je bent op een feestje en de WC is bezet. Het beste wat je dan kan doen om je scheet ongemerkt kwijt te raken is hem in een hoekje laten, terwijl je heel luid hoest! En dan maar duimen dat ie niet stinkt!

Verrassingscheet
Deze scheet is een echte ramp! Je wandelt over straat en opeens is ie daar ! Te laat! Er zit niets anders op dan zoeken naar het eerste toilet om jezelf schoon te vegen.


De Kantoorscheet
Voor deze moet je slim zijn! Je kan hem laten op kantoor en dan doen alsof je er niks mee te maken hebt (of dat iemand anders de schuldige is). Alleen de stank kan je natuurlijk niet verstoppen.

De Prescheet (kloakicus Prae)
Prefarts duiden op een sterke wind, die onmiddellijk plaatsvinden bij de eerste krachtsinspanning en daarna via de darm zich verlaten. Deze wordt gevormd door de spijsvertering gassen en zijn zeer krachtig en doorspekt net gassen. De druk en de geur wordt ervaren als onaangenaam.
Deze vaste intestinale gas kan leiden tot pijnlijke buikkrampen. De Prescheet is van de "normale" winderigheid te onderscheiden omdat deze rechtstreeks is verbonden met de aantrekkingskracht van de uitscheiding van ontlasting.

Zelfs vandaag, is de scheet erkend als een internationaal communicatiemiddel van expressie en goed gewaardeerd. De verschillende dialecten (nat of droog) is het moeilijkste onderdeel van de overeenkomst.

De Bierscheet
De klassieke Bierscheet komt meestal voor na het drinken van gerst met verschillende alcoholische sappen. Hij heeft een bijzonder kruidige geur en is zelfs voor de maker een echt kwaad.
In deze context, is het meestal een buitengewoon vasthoudend consistentie van de ontlasting: de lijm heeft echt karakter en is zelfs met de wc-borstel moeilijk te verwijderen. De Bierscheet is over het algemeen erg luidruchtig.

De Bonenscheet
De Bonenscheet is net zoals de Bierscheet een echte klassieker onder de scheten. Het komt voor na het eten van bonen en andere peulvruchten. Het is relatief hard, heeft idealiter een zeer agressieve geur en smaak aanzienlijk minder dan een chemische Bierscheet. Het hoge methaangehalte hult de producent in troostende warmte, maar let op: Het gas is zeer brandbaar. Het is dan ook vaak genoemd als de zogenaamde 'Vuurscheet'.

De Fructosescheet
Kenmerkend voor de Fructosescheet (ook wel fruitsuiker- of Marathonscheet) is de enorme lengte van de loslating. Het wordt veroorzaakt door een over-dosis van fructose. De hoeveelheid broeikasgassen kan gemakkelijk oplopen tot enkele honderden liters per uur! Ook in minuten is de lengte niet ongewoon. Het aroma van Fructosescheet is meestal vrij 'plat'. Echter, volgens de meest recente berichten is er zelfs een aantal 'spicy-bitter' variëteiten.
 
De Zwiebelscheet
Sinds de oudheid, is de ui de belangrijkste trekker van geconcentreerde intestinale gassen. De chemische zuiverheid van Zwiebelscheet is bijna onovertroffen. Zijn smaak overtreft die van bier of boonscheten vaak vele malen. Hij is zeer licht ontvlambaar en wordt ook akoestisch beschouwd als een echte traktatie. De warmte-inhoud van het gas is hier net als de Bonenscheet boven het gemiddelde. De intestinale gas kwaliteit is echt van wereldklasse niveau en wordt zelfs in de luxe celebrity kringen al snel enthousiast ‘’ontvangen’’

disclaimer