Feiten Namen Typen scheten Scheetplaatsen  

Beste scheten plaatsen

Lederen stoel: Optimale reflectie van geluidsgolven, geeft zeer goede resultaten.

Multiplex stoel: Goede versterking van het geluid, het geeft de scheet dat extra natuurlijk geluid

Toiletpot: Uitstekende reactie, zeer goede reflectie op het oppervlak. Goede nawerking op het  vrij wateroppervlak.

Kamerhoek: Vanaf het startpunt van de scheet is bijna elke hoek van een afgesloten ruimte het begin van een exponentiële hoorn. uitstekende aanvulling op het deel van het geluid.

Kerkklok: In een kerkklok (bijv. de Dom van Keulen) zijn er ideale omstandigheden. Weinig mensen kunnen hier komen om van deze ervaring te genieten (gelukkig gelovigen!). De grootste klok in de kathedraal heeft ongeveer een diameter van 4m en weegt ongeveer 24 ton. Dit geeft het een mooie echo.

Grot: Wanneer in een grot de scheet is vrijgegeven zal het echogeluid de scheet verder laten echoën dan de scheet zelf op eigen kracht ooit zou kunnen bereiken.

Zwitserse bergen: Op de top van de berg, het doel van de scheet is de binnenstad te bereiken en te laten trillen. Ze zullen de scheet op een afstand aan horen komen.Slechte / verkeerde scheet plekken

Brandend huis: als je Chili Con Carne had voor het diner en het huis in brand staat, onthoud dit, de scheet is ontvlambaar.

Examenzaal: Een volledig geconcentreerd zaal bepalend voor je toekomst, zal het stinken of niet? En als je alle geluk aan uw zijde, zal de scheet klinken als de bel en zullen al je klasgenoten weten wat je gedaan hebt.

Meditatiecentrum: Zoek je innerlijk, rustig en vreedzaam, laat je iedereen om je heen weten hoe je innerlijk ruikt of klinkt?

Operatiekamer: kan jij je voorstellen wat een stinkende walm in de operatiekamer doet voor het personeel en het effect op de operatie?

Court centre Wimbledon (ENG): Quite please, serving for match point. Laat jij hem op het kritische punt gaan en kan jij heel Engeland aan?

disclaimer