Attributen

Blinddoek
Als je geen goede blinddoek hebt, improviseer er dan met een sjaal of een paar kousen. Zo gauw als één van jullie geblinddoekt is, zal de één een onderdanige en de ander een dominante rol aannemen. Dit kan heel wat betekenen voor mannen die gewoonlijk seksueel dominant, en nu onderschikt en hulpeloos zijn.
Als jij de 'ziende' partner bent, kan je je gevoelens van seksuele macht uitleven - dit kan heel bevrijdend zijn als je gewoonlijk verlegen of geremd voelt in bed.

Touwen
Je vriend vastbinden met zachte touwen, sjaals en kousen kan dezelfde soort machtsrelaties creëren als met blinddoeken gebeurt (ook een combinatie is mogelijk). De geboeide partner kan in een toestand van erotische spanning verkeren, terwijl de dominante partner al die dingen doet die opwindend voor hem of haar zijn.
Bind de polsen en enkels van je vriend aan het bed vast - met losse knopen, het gaat om de symboliek.

Veer
Kriebels worden over het algemeen als erotisch ervaren. Niks is intiemer dan je partner te laten kronkelen door toedoen van jou. Maar dan wel op een plagerige manier (dus niet de kieteldood). Een gewone veer is goed te gebruiken, maar er zijn ook hele lijnen met speciale veren voor dit doeleinde ontwikkeld.

Om je partner te plagen ga je langzaam met een veer langs de gevoelige plekjes van zijn of haar lichaam. Dit streel je langzaam met de veer en gaat dan langzaam weer door naar het volgende plekje.Gevoelige plekjes zijn de nek, achter het oor, de nek, en de schaamstreken. Ook langzaam over het hele lichaam heeft zijn effect.

Vibrators
Het assortiment vibrators is heel gevarieerd. Ze werken op batterijen of op handkracht, ze hebben clitorale stimulators of g-plekvoorzieningen, ze kunnen hard en van metaal zijn of zacht en sponzig. Sommige vibrators lijken exact op penissen, andere zijn glad en cilindrisch of eivormig. Er zijn zelfs vibrators die meer op keukenhulpen lijken dan op seksspeeltjes.

Adverteren bij Daisycon