Bedtips


Adverteren bij Daisycon


Hier zijn 10 tips om haar te verwennen in bed. Deze tips zijn bedoeld als nuttige adviezen die zouden kunnen helpen om je in bed zekerder te voelen en om (nog) meer van je liefdesleven te genieten (en dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor haar).

1. Het voorspel
Voorspel is belangrijk om de sfeer er in te brengen en er wordt veel over gesproken. Hieruit blijkt dat de man ervan wordt beschuldigd dat er niet genoeg tijd aan het voorspel wordt besteed en dat hij te snel overgaat op de daad zelf.

Maar bestaat een paar niet uit twee personen? Wees beschikbaar en creatief tijdens het voorspel, daag haar een beetje uit maar vergeet niet om ook je partner om 'medewerking' te vragen. Zij zal vast en zeker blij zijn met een 'actieve' rol in deze belangrijke fase. Wat uiteindelijk resulteert in een betere verwenning van haar in bed.

2. Complimenten
Over het algemeen weten jullie hoe je een vrouw mooi moet laten voelen, met behulp van complimenten en aandacht. Vrouwen voelen zich graag mooi en begeerd, maar niet altijd bereik je met een stortvloed van complimenten het gewenste resultaat. Als je partner het idee heeft (terecht of onterecht) dat ze in de maling wordt genomen, zal zij zich voor je afsluiten en zul je het tegenovergestelde effect bereiken.

3. Humor in bed.
Veel assertieve vrouwen zullen het op prijs stellen als hun partner ze aan het lachen maakt, ook in bed. Probeer om, zonder te overdrijven, humor in jullie relatie te brengen, ook binnen de muren van de slaapkamer. Probeer alles niet al te serieus te nemen, maar zie seks als een leuk en spannend spel en niet als een competitiewedstrijd waarin je beter dan haar exen uit de bus moet komen. Je zult zien dat je partner je positieve houding op prijs zal stellen.

4. Verzorg je lichaam.
Niets is zo onaantrekkelijk als een man die zijn lichaam niet goed verzorgt. Houd je lichaam schoon, besteed aandacht aan je nagels, je haar, je huid en draag schoon ondergoed. Maar de manier van kleding mag er verzorgt uitzien, want zeg nou zelf, voelt het niet zelfverzekerder als zijn vol verlangen naar jou goed verzorgde lichaam kijkt?

5. Samen
Denk in bed niet alleen aan jezelf, maar bedenk dat het voor haar ook leuk/fijn moet zijn. Klaarkomen is voor de vrouw een veel emotionelere en gevoeligere aangelegenheid dan voor de man. Ze heeft er dikwijls ook meer tijd voor nodig. Als je haar als eerste klaar laat komen, kun je eerst alle aandacht en tijd geven en zal ze zich niet verwaarloosd voelen. Je kunt je daarna op je eigen genot concentreren. En zij? Zij zal je vast en zeker compenseren voor de aandacht die jij aan haar geschonken hebt.

6. Experimenteer
Experimenteren zorgt ervoor dat er geen sleur in bed komt. Maar experimenteer zonder te overdrijven. Nieuwe situaties en nieuwe posities zijn altijd uit te proberen, maar overdrijf niet.
Geef je partner nooit het idee dat je haar niet respecteert, zorg ervoor dat ze zich nooit 'gebruikt' voelt, ook al zijn jullie al langere tijd samen. Een gentleman is en blijft altijd een gentleman, ook in bed.

7. Leer elkaar kennen
Wees niet bang om haar te vragen wat zij fijn vindt. In de beginfase van een nieuwe/onbekende relatie is dit misschien moeilijk om erover te beginnen, maar het is belangrijk dat je partner zich vrij voelt om zonder angst/schaamte over haar verlangens en fantasieën te praten.

8. Houding
Laat die supermacho houding maar achterwegen. Die heb je niet nodig en zal alleen maar het tegenovergestelde zullen veroorzaken (schaamte en minderwaardigheid). Aandacht voor haar, creativiteit en humor zijn de ingrediënten voor succes in bed.

9. Vergelijken met ….
Vergelijk haar niet met je exen. Hoe zou jij het vinden om met één van haar exen vergeleken te worden?!

10. Communiceer
Maak er geen probleem van om over je eigen onzekerheden te praten. Kies een plek waar er tijd/ruimte is om over dit soort onderwerpen te praten. Misschien niet in bed of binnen huis waar alles meer gewicht krijgt, maar gewoon op een neutrale plaat: overdag, tijdens een wandeling door de bossen of wanneer de gelegenheid zich aanbiedt. Iedereen heeft onzekerheden zij en jij. En zij zal het zeker op prijs stellen dat je er eerlijk voor uit komt. Jullie moeten je immers wel vertrouwd voelen want jullie zijn immers partners in bed.

Adverteren bij Daisycon