Festivals

Penisfestivals

Hounen Penis Fertility Festival
In Komaki, Japan wordt elk jaar het Hounen Penis Fertility Festival gehouden. En als de Japanners iets doen, doen ze het goed en in overvloed. Er is een penisoptocht, waarbij penissen in alle soorten en maten door de straten gesjouwd worden. Je zou het niet denken, maar het is echt een religieus feest. Volgens het Shinto geloof moet alles wat op Moeder Aarde groeit eerst bevrucht worden door Vader Hemel.

Montana Original Testicle Festival
In de Amerikaanse staat Montana houdt men elk jaar het zg. Montana Original Testicle Festival, waarbij meer dan tweeduizend diepgevroren stierenballen (bergoesters) worden verslonden.

Kanamara Matsuri festival
In Kawasaki, Japan, wordt jaarlijks het festival van de ijzeren penis gehouden.
De legende erachter is het verhaal over een demon met scherpe tanden die zijn intrek nam in de vagina van een jonge maagd. Hij beet alle nieuwsgierige penissen het hoofd af, tot een stalen penis de moed vond om daadkrachtig en onverschrokken door te dringen en de demon te verslaan. Nu kon de maagd eindelijk zwanger worden en baby’s baren. Tijdens dit feest wordt een reuzengrote, knalroze fallus in een optocht door de straten gedragen, in dit geval door travestieten.

Cerne Abbas Giant
In de rustige, groene heuvels van Dorset, vind je een apart stukje geschiedenis: De reus van Abbas. In de kalkstenen ondergrond is een gigantische reus uitgekapt, van 55 meter lang en 51 meter breed. En met een fikse stijve penis van maar liefst 8 meter lang!
Deze reus zorgt volgens de overlevering voor vruchtbaarheid: kinderloze stellen hoeven maar even de liefde te bedrijven op de uitlijning van de reus en hun kinderloosheid is verleden tijd. Met name rond 1 mei is zijn kracht het grootst, dan wijst zijn erectie namelijk recht naar de zon, die opkomt over de heuvelrug.

The Big Stoney
In Utah, Vs, vind je een prachtig, en enorm groot natuurreservaat. Vreemd genoeg komen alle wandelaars toch op dezelfde plek uit: bij the Penis Rock, oftewel: the Big Stoney. Moeder Natuur is dol op pikante grapjes!

Grandfather's Rock
Op Koh Samui, Thailand, vind je Grandfather's Rock. Ouwe Grandpa heeft een hele grote! Niet ver van Grandpa's Rock vind je trouwens ook Grandma's Rock. Veel fantasie is er natuurlijk voor nodig om te bedenken hoe oma's rots eruit ziet...


Museum van Erotiek, St. Petersburg
In het Museum van Erotiek in St. Petersburg, Rusland, vind je de penis van Raspoetin op sterk water.
Geschiedenis: Raspoetin was een monnik, van wie gezegd wordt dat hij de Tsarina verleid had. Een historische womanizer dus. Hij overleed na een erg slecht uitgevoerde moordaanslag: Eerst werd hij vergiftigd, toen neergeschoten en uiteindelijk verdronk hij. Vervolgens is zijn lichaam verbrand. Met uitzondering van zijn mannelijkheid, dus.

Sadhoe, India
De heilig mannen van India, de Sadhoes, nemen volledig afstand van seksualiteit. Dat geeft ruimte om andere leuke dingetjes met je penis te doen. Zoals bakstenen ermee optillen!

Adverteren bij Daisycon