Pijptechnieken/standjes

Achterkant van het gezicht richting de man
Als je zelf nog niet zoveel ervaring hebt met pijpen is dit een goede begin positie. Wanneer je samen naast elkaar op bed ligt, kun je langzaam naar beneden gaan met je hele lichaam. Je gaat met je rug naar de man toe liggen zodat jij volledig met het pijpen bezig kunt zijn. Hierbij ziet de man enkel de achterkant van je hoofd, het nadeel hiervan is dat vele mannen het opwindend vinden als ze een vrouw zien pijpen.

Tussen de benen van de man
Dit is een comfortabele positie, dit komt doordat je zeer veel bewegingsvrijheid hebt. De neemt gaat zitten (Bijv.: op een stoel of de rand van het bed) waarna jij geknield de positie inneemt tussen de benen van de man. Een voordeel is de zojuist genoemde bewegingsvrijheid en dat de man volledig zicht heeft op het pijpen van de vrouw. Nadeel is dat je goed bekeken wordt hoe jij de man aan het pijpen bent. Mocht je hier nog niet aan toe zijn dan is de boven genoemde positie meer voor jou.

Gehurkt voor de man
Dit standje wordt niet door iedere man/vrouw gewaardeerd. Dit standje is vermoeiender omdat je als vrouw op je knieën of gehurkt voor de man zit. Dit kan je natuurlijk oplossen door ergens op te gaan zitten (bijvoorbeeld de rand van het bed), het probleem hierbij is dat je vaak net iets te hoog komt te zitten dan. Het nadeel voor de man is dat hij zich niet goed kan ontspannen vergeleken met wanneer hij op het bed of zittende is. Dit standje is wel het ultieme standje als je snelle orale seks wilt geven

Standje 69
Bij dit standje bevredigd men elkaar gelijktijdig oraal. Dit standje is heel intiem door het vele lichaamcontact dat er is. de ene partner neemt knielend plaats boven de andere partner (het handigste is dat de vrouw bovenop zit zodat zij zelf de pijp beweging kan bepalen). Dit standje wordt ook wel ‘'soixante neuf'’ genoemd. Dit standje is minder geschikt voor enkel elkaar oraal bevredigen omdat je toch ook haar bezig bent terwijl zij met jou bezig is, maar het is wel een aanrader als voorspel of als tussendoor bij de vrijpartij.

Adverteren bij Daisycon